Nou premi per al berguedà Toni Massanés i la Fundació Alícia

La fundació ha estat reconeguda amb un dels premis Comer 2023 per una trajectòria de més de 20 anys d'investigació gastronòmica i compromís social. Massanés n'és el director general.

Toni Massanés, en primer pla i mirant a càmera, amb un dels Premis Comer 2023. DOLORS CLOTET

La Fundació Alícia, amb el berguedà Toni Massanés al capdavant, ha estat distingida amb un dels Premis Comer 2023 que concedeix La Vanguardia. En concret, la fundació ha rebut el premi a la Ciència i la Cuina pels seus 20 anys d’investigació gastronòmica i compromís social.

El xef Joan Roca va anunciar el premi, el CEO de Torrons Vicens, Ángel Velasco, va entregar-lo i Toni Massanés va ser un dels encarregats de recollir-lo. Tot plegat, en una gala que va tenir lloc aquest dilluns, a l’Hotel W de Barcelona.

Toni Massanés i la Fundació Alícia

Toni Massanés té 58 anys. Va néixer a Berga el 25 d’abril del 1965. Fa més de 20 anys que és el director general de la Fundació Alícia, en una feina que l’enamora perquè casa dues de les seves grans aficions: la cuina i el coneixement. A la fundació investiguen per trobar solucions perquè tothom mengi el millor possible.

Massanés, a més, s’ha dedicat a la docència i l’escriptura, i ha viatjat per tot el món per conèixer les cultures alimentàries més prestigioses del món. Ha dirigit i participat en llibres, estudis, guies i plans estratègics sobre el món de l’alimentació, i també ha col·laborat en congressos i conferències internacionals. També és un col·laborador habitual en diversos mitjans de comunicació.

X