El berguedà Eudald Feliu supera els càstings de La Puntual, a TV3: és l’escollit per fer de Ramonet

La direcció l'ha escollit per representar un dels personatges de 'L'auca del senyor Esteve', que ara comença assajos i farà gira per tot el país.

La Puntual tindrà representació berguedana. La companyia teatral creada a través del programa de televisió de TV3 amb el mateix nom ja ha escollit els actors i actrius que interpretaran els diferents personatges de l’obra L’auca del senyor Esteve. Han calgut tres capítols del programa per treure’n l’entrellat, però la notícia més esperada per l’audiència berguedana ja és un fet: Eudald Feliu farà de Ramonet.

L’Eudald ha superat totes les proves de laboratori i ha estat l’actor escollit per fer de Ramonet a l’obra que farà gira per tot el país. En aquesta fase del laboratori, la direcció ha hagut d’escollir entre quatre candidats per personatge (en cada capítol se n’ha descartat un), i aquesta setmana, en l’elecció definitiva, s’han decantat per Feliu.

La Puntual és la segona edició d’una idea televisiva que es va estrenar la temporada passada amb El llop i la representació de Terra Baixa. Ara, l’obra escollida és L’auca del senyor Esteve i, a través del programa, l’audiència pot seguir al detall la creació d’una companyia des de zero. En aquest procés, la direcció ha triat els seus integrants i ara, a partir de la setmana vinent, començarà els assajos d’una funció que representarà per diversos punts del país.

L’actor i director teatral Àngel Llàcer és al capdavant de la companyia i aquesta vegada tindrà a les seves ordres un berguedà.