Un accident a la Rodonella complica l’operació tornada a la C-16 a l’Alt Berguedà

Ha calgut tallar tots dos sentits de la marxa durant una estona i s'han registrat una desena de quilòmetres de cues en sentit sud, fins a Bagà.

Ensurt a la C-16 en l’inici de l’operació tornada de Setmana Santa. Aquest diumenge, cap a tres quarts d’1 del migdia, s’ha produït una topada frontolateral entre dos vehicles entre Cercs i la Nou de Berguedà, molt a prop de la Rodonella. Cap dels ocupants dels dos vehicles no ha resultat ferit de gravetat.

L’accident, però, ha obligat a tallar el trànsit en tots dos sentits de la marxa durant una estona. La gestió del trànsit ha estat especialment complicada en sentit sud: s’han produït uns 10 quilòmetres de cues fins a Bagà mentre ha durat el tall.

La carretera s’ha pogut reobrir ja al trànsit: primer, en sentit sud; i al cap d’uns minuts, també en sentit nord. Els 10 quilòmetres de cues s’han reduït, però continua la congestió en diversos punts de l’eix viari.