La Farsa presenta Anna Frank

General

Salvador Vinyes recull en un llibre 1.600 cares per commemorar el patrimoni universal de la Patum de Berga

La campanya de fotografies de ciutadans anònims per celebrar el Patrimoni de la Patum ha arribat a les 1.600 imatges, i ara s’ha editat en un llibre. Són rostres de persones, ciutadans anònims que s’han recollit en una publicació, obra de l’artista Salvador Vinyes. Plasma la iniciativa fotogràfica que fa unes setmanes va omplir les parets de la plaça de Sant Pere i de l’oficina de Turisme de Berga, amb l’objectiu de demostrar que la Patum, Patrimoni de la Humanitat és de tots.
Més de cinquanta persones van omplir ahir al vespre la sala d’actes de l’Ajuntament per a la presentació que va comptar amb les intervencions de l’alcalde de Berga, Ramon Camps, del pintor Joan Ferrer, del ninotaire Jaume Capdevila, de l’autor, Salvador Vinyes i del Regidor de Cultura i Turisme, Josep Xoy.
L’artista Salvador Vinyes, autor de l’obra es mostrava satisfet d’haver aconseguit transformar en llibre aquesta iniciativa fotogràfica. Segons Vinyes, tot i el llibre, aquesta idea és oberta i en el futur pot evolucionar
El llibre “1600 cares per la Patum, Patrimoni de la Humanitat” es trobarà a partir d’avui a les llibreries, per 10 euros. L’edició ha comptat amb el suport de l’Institut Municipal de Cultura de Berga.

Comentaris