Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Acte benèfic per a la família equatoriana a qui van assassinar un fill al seu país

Berga farà demà un nou acte solidari per recollir fons per la família equatoriana que viu a Berga i a qui van assassinar un fill al seu país. Com que no tenen recursos econòmics ni per viatjar a l’Equador i assistir al judici pel crim ni per pagar l’advocat, el mes passat es va organitzar una quina benèfica i un dinar equatorià. Es van obtenir, en total, 2.400 euros. Una recaptació molt positiva segons la família però encara no suficient per fer front als 3.500 euros que els costa el viatge i l’advocat. Per això, per demà, divendres, al vespre, s’organitza un ball llatinoamericà. Es farà a les 9 del vespre al Casino de Berga. Costa 10 euros, i inclou l’entrada, una consumició gratuïta i un sorteig.
Flor Vélez, la mare de la víctima –un jove de 23 anys– agraeix molt la col·laboració dels berguedans fins ara i espera que la ciutadania també respongui en l’acte que s’ha organitzat per demà a la nit.
Amb 3.500 euros, Flor Vélez podrà viatjar a l’Equador per assistir al judici per l’assassinat del seu fill, que és previst que es faci a començament d’abril, ja que s’ha endarrerit una mica més del previst perquè en principi havia de ser aquest març.

Comentaris