Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Borredà aprova el nou reglament de la llar d’infants, que podria entrar en funcionament el curs vinent

La llar d’infants municipal de Borredà es podria posar en marxa el proper curs. Tot depèn del nombre d’infants que s’hi preinscriguin. Ara s’ha aprovat el reglament que regirà aquest nou servei i tot seguit és previst fer la convocatòria per contractar una persona que es faci càrrec del servei. Fins ara Borredà no disposa de guarderia municipal, és un servei privat que porta una veïna del poble, però que sempre ha comptat amb el suport del consistori. De fet, la passada primavera, la guarderia es va traslladar en un local més espaiós gràcies a què l’Ajuntament va habilitar un nou espai tres vegades més gran per poder encabir la creixent demanda d’infants.
La intenció del consistori és que el servei municipal i el privat puguin ser compatibles, ja que el servei privat pot treballar fora de l’horari habitual de l’escola, i les instal·lacions són prou grans per a tots dos serveis. Hi haurà una persona que es farà càrrec del servei municipal i l’Ajuntament s’encarregarà de les infraestructures.
L’Ajuntament decidirà en les properes setmanes quan s’engegarà l’escola bressol. Això sí, tot dependrà del nombre d’infants. Tot i que el consistori vol posar en marxa la llar d’infants tan aviat com sigui possible, serà necessari comptar amb un mínim de sis o set alumnes.

Comentaris