Més de cinquanta motos clàssiques participaran aquest dissabte la Ruta de les 30 Paelles

Més d’una cinquantena de motos clàssiques, de com a mínim 25 anys d’antiguitat, s’aplegaran aquest dissabte al matí a Vilada, a partir de 2/4 de 10 al Parc dels Gronxadors, per fer la Ruta de les 30 Paelles, que començarà a 2/4 d’11. És la tercera edició d’aquesta prova no competitiva que fa el recorregut de Vilada a Borredà, a Les Lloses i a Ripoll. Des de Ripoll s’anirà cap a Sant Quirze de Besora, Alpens, el Cobert de Puigcercós, Borredà i de nou s’arribarà a Vilada. Són uns 90 quilòmetres, i vol ser una jornada per gaudir de les motos i del paisatge, segons ha explicat Joan Rossinyol, de l’organització, que va a càrrec de la secció de motos del Clàssic Motor Club del Bages.
Com a novetat, aquest any la prova –que només admet motos fabricades a Espanya fins l’any 1983– s’obre a les mecàniques de quatre temps, amb l’objectiu de reunir juntament amb les habituals nacionals de dos temps, màquines de firmes tan representatives com Ducati i Mototrans, a part de les clàssiques Bultaco i Derbi, entre d’altres.
El preu de la inscripció serà de 35 euros per a no socis del Clàssic i 30 euros per als socis de l’entitat. Els acompanyants hauran d’abonar 25 euros. Hi ha temps d’inscriure-s’hi fins aquest mateix dissabte al matí, abans de començar la Ruta de les 30 Paelles.
La trobada d’aficionats a les motos clàssiques acabarà amb un dinar a Cal Candi, a Vilada. També hi haurà lliurament de records per als participants.

X