First Stop

General

El FS Gironella vol confirmar demà la seva permanència a Divisió d’Honor

El Futbol Sala Gironella pot deixar demà dissabte sentenciada la seva permanència a Divisió d’Honor. Les noies de Xavier Passarius s’enfronten al Pinto, a partir de les 6 de la tarda al pavelló. El partit, l’últim de la temporada a casa, pot ser definitiu ja que el Gironella es troba quatre punts per sobre dels llocs de descens, quan ja només queden dues jornades.
L’equip gironellenc està preparat per sortir a la pista i anar “a per totes”. Ho ha dit Noelia Guerrero, que abans del partit rebrà el reconeixement de l’afició berguedana després d’haver estat nomenada millor jugadora de la lliga espanyola per l’Associació d’Entrenadores de Futbol Sala (Anef). A més el club, ha preparat una ambientació especial per crear un gran ambient de suport a l’equip. En el darrer enfrontament davant el Saragossa, es va registrar la millor entrada de la temporada, amb més de 300 persones a la grada, que van donar tot el suport a l’equip. I és que la victòria asseguraria la permanència, l’objectiu d’una temporada molt dura. L’últim partit de la temporada serà la setmana que ve a casa del Múrcia, però el Futbol Sala Gironella vol deixar la temporada resolta demà.

Comentaris