First Stop

General

Joan Puigcercós: “cal ser forts a Europa per no passar per Madrid”

Esquerra Republicana ha celebrat un míting de les eleccions europees al Pavelló de Suècia amb el Secretari General de la formació, Joan Puigcercós, que ha destacat que cal ser forts a Europa per no passar per Madrid. Per a Puigcercós els grans partits han anat en contra de Catalunya des d’Europa posant traves en molts temes com la llengua o per exemple també els fons europeus, que massa vegades han passat de llarg de les nostres comarques.
Puigcercós ha demanat el vot pel candidat republicà, Oriol Junqueras, de qui ha dit, defensarà els interessos de tots els catalans perquè estima la seva terra.
A l’acte d’ERC d’aquesta tarda també hi han assistit el president del comitè local a Berga, Frederic Tarragó i el president de l’executiva comarcal, Ramon Costa, acompanyats d’una setantena de simpatitzants i càrrecs del partit.

Comentaris