Cars Berga

General

Xavier Rubio: “cal un canvi de rumb a Europa, amb un caire més social”

Iniciativa per Catalunya–Verds ha fet avui un acte de petit format a la seu del partit, a la plaça de Sant Joan de Berga. L’acte de campanya de les eleccions europees del 7 de juny ha comptat amb la presència del regidor a l’ajuntament de Manresa i president d’ICV a les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès, Xavier Rubio, qui ha manifestat que venia a explicar la importància de les eleccions europees i de les decisions que s’hi prenen perquè ens afecten de forma diària. Xavier Rubio ha dit que comarques com el Berguedà pateixen les conseqüències del sistema econòmic i immobiliari espanyol i que per canviar-lo cal un canvi de rumb a Europa, amb un caire més social.
Rubio ha afegit que Raül Romeva, el candidat d’Iniciativa per Catalunya-Verds, és un dels diputats que més ha treballat durant aquesta legislatura al Parlament Europeu i que ho continuarà fent per defensar Catalunya. ICV farà la setmana que ve un nou acte electoral a Berga amb la presència de la diputada Dolors Camats.

Comentaris