General

La Patum rebrà aquest dimecres el reconeixement com a festa patrimonial d’interès nacional

Berga acull demà, dimecres, l’acte de reconeixement de la Patum com a festa patrimonial d’interès nacional. L’entrega dels diplomes a l’Ajuntament i al Patronat de la Patum es farà a 2/4 de 7 de la tarda a l’Ajuntament de la ciutat, amb la presència del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, acompanyat pel director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Ramon Fontdevila. També hi haurà les autoritats locals, entre d’altres l’alcalde de Berga, Juli Gendrau; el regidor de Patum, Jaume Vima; la regidora de Cultura, Carme Barniol; i representants de colles de la Patum.
Un cop acabat aquest acte de reconeixement de la Patum com a festa patrimonial d’interès nacional, a les 8 del vespre, començarà ja el primer acte multitudinari de la Patum: el passacarrers. Abans però, a les 12 del migdia, es donarà el tret de sortida a la festa, amb la passada pels carrers més cèntrics de Berga, amb el tabaler i els gegants. Són els primers actes de les festes de Corpus, que ja les tenim aquí. Ràdio Berga, aquesta emissora, transmetrà en directe tots els actes de Patum. Els podreu escoltar al 107.6 de la FM, o bé a través d’Internet, entrant a la pàgina web dbergueda.cat.

Estic amb tu

Comentaris