General

L’Ajuntament de Gironella aprova inicialment tres ordenances noves

L’Ajuntament de Gironella regularà els llocs on s’ubica la publicitat al municipi, així com també la seva distribució. El ple del consistori va fer ahir dilluns a la nit l’aprovació inicial d’aquesta ordenança que definirà tant els llocs on es podrà posar publicitat, com la manera com es podrà fer-ne la distribució als domicilis particulars.
Quan l’ordenança entri en vigor, se’n farà ressò per donar a conèixer el seu contingut per garantir-ne una bona aplicació.
L’Ajuntament també ha iniciat la tramitació per posar en marxa un registre municipal de les associacions de la vila, i d’aquesta manera les entitats tindran un número d’identificació. El consistori els demanarà que tinguin uns estatuts i que regulin la seva situació. La finalitat és conèixer quina és la situació de les associacions del municipi.
L’Ajuntament de Gironella també ha iniciat el procediment per aprovar una altra ordenança sobre la neteja dels solars. La intenció és poder fer que els propietaris de solars que no es fan servir els mantinguin en bones condicions.
El ple de dilluns a la nit va donar el seu vistiplau per iniciar la tramitació d’aquestes tres mesures. Ara, s’obre el període d’exposició pública, durant el qual es podran presentar al·legacions.

Estic amb tu

Comentaris