Terranova CNC 50

General

Berga acull un campus de les Noves Generacions del PP, aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana se celebrarà a Berga el II Campus de les Noves Generacions del Partit Popular de Catalunya. Aquest acte, que es va fer per primera vegada a Salou el 2007, s’estructurarà en un conjunt de xerrades, taules rodones, conferències i debats on les joventuts del PP podran continuar la seva formació política i aprofundir sobre l’atur juvenil i la crisi econòmica. El Campus s’inaugurarà demà, dissabte, a ¾ d’11 del matí a l’hotel Ciutat de Berga i es clourà diumenge. Al llarg del cap de setmana hi passaran més de cinquanta joves de tot Catalunya, tal com ha destacat Joan Antoni López Noguera, president comarcal del Partit Popular al Berguedà.
Joan Antoni López Noguera ha explicat que la finalitat d’aquesta jornada és debatre la problemàtica de l’atur entre els joves i la crisi econòmica, temes molt presents a la nostra societat i que per això s’ha decidit encarar el Campus cap a aquests dos aspectes.
Joan Antoni López Noguera comentava aqueta setmana, quan va ser reelegit president comarcal del PP al Berguedà, que la nova direcció del partit a la comarca pretén obrir un nou horitzó. En aquest sentit, ha dit que el fet que es faci el II Campus de Noves Generacions a Berga demostra que el PP vol incidir –sobretot de cara a les municipals del 2011– a les comarques de la Catalunya Central, com ara el Berguedà.

Estic amb tu

Comentaris