Terranova CNC 50

General

El PSC de Berga lamenta la “manca d’actuació” de l’equip de govern

El PSC de Berga critica i es mostra preocupat per la “manca d’iniciatives” i la “inoperància” de l’equip de govern de la ciutat (de CiU) que ha complert dos anys al capdavant de l’Ajuntament. A l’equador del mandat, els socialistes fan un repàs dels projectes que s’estan executant a la ciutat i asseguren que la majoria d’obres que es fan són gràcies a la Generalitat (com ara l’ampliació de l’hospital, la nova escola de la Llar, o els nous jutjats, entre d’altres), i al Govern de l’estat (és el cas de les obres a la via pública que finança el Fons Estatal d’Inversió Local). En aquest sentit, el titular que encapçala el nou número del butlletí del PSC de Berga “Parlem-ne” és “Gendrau: mitja legislatura en blanc”. Segons ha argumentat Dani Bullich, portaveu del Grup Municipal Socialista, “no s’ha fet res per iniciativa pròpia a banda de posar en marxa el bus urbà. És un balanç molt trist després de dos anys de mandat”.
El PSC assegura que “Berga progressa gràcies a la Generalitat i al Pla Zapatero, malgrat la poca eficiència de l’equip de govern”. Els socialistes s’han referit a les quinze actuacions que CiU es va comprometre a assolir en els seus cent primers dies de mandat, de les quals, ha dit Bullich, “n’hi ha moltes que no s’han complert ni tant sols al cap de 700 dies”. “On és la nova escola de música?” “I el nou institut?”, “I l’escola bressol municipal?” es pregunta.
El PSC ha llançat una advertència a l’equip de govern: “que obri els ulls, que es fixi en els ciutadans i que actuï. Que pensi en el futur”.
El nou número del butlletí del PSC “Parlem-ne” s’ha presentat aquest divendres a la tarda a la premsa i els propers dies es repartirà bústia a bústia a les llars de Berga.

Estic amb tu

Comentaris