Mobilitat Berguedà

General

La Generalitat construirà una torre de telecomunicacions a Castell de l’Areny

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del departament de Governació construirà una nova torre de telecomunicacions a Castell de l’Areny per solucionar les deficiències de cobertura de serveis de comunicacions electròniques que s’han detectat en aquest municipi.
L’Ajuntament de Castell de l’Areny cedirà una parcel·la de titularitat municipal per ubicar-hi la torre. I per la seva banda, el departament finançarà la infraestructura, que consistirà en una torre de suport per a antenes, una caseta per a la ubicació d’equipaments i les instal·lacions necessàries per al funcionament de la torre.
La nova torre de Castell de l’Areny forma part del pla Catalunya Connecta, que vol aconseguir que al 2010 tots els nuclis de població de més de 50 habitants tinguin, com a mínim, cobertura de TDT, telefonia mòbil i Internet de banda ampla.

Estic amb tu

Comentaris