Mobilitat Berguedà

General

La campanya de rebaixes d’estiu supera l’equador amb un bon nombre de vendes

Les rebaixes d’estiu van començar el passat 1 de juliol, ja ha passat un mes i, tot que de rebaixes se’n poden fer fins a finals d’agost, el gruix de les vendes ja està fet. Han anat bé. S’ha venut pràcticament tot l’estoc que quedava de la temporada. De fet aquesta campanya de rebaixes d’estiu era una de les més esperades dels últims anys. Com a conseqüència de la crisi econòmica, molts van esperar a les rebaixes per comprar aquelles peces de roba o calçat que necessitaven. Per això, aquest primer mes de rebaixes, ha estat positiu i s’han venut tot tipus de productes, segons ha comentat Joana Adrobau, membre de la junta de l’associació Bergacomercial i propietària de la botiga de roba Joana de Berga.
La crisi també es nota en el ritme de les vendes. Els clients es pensen molt més qualsevol adquisició i, sobretot, intenten evitar les temudes compres compulsives. El primer mes de vendes ja permet assegurar que la campanya de rebaixes d’estiu ha estat bona. Encara queda tot l’agost per acabar de liquidar el poc que queda a les botigues.
Aquest primer mes de rebaixes ha estat bo perquè s’han fet moltes vendes, però els botiguers tornen a demanar que les rebaixes d’estiu comencin més tard, ja que fent-les a partir del juliol es perden moltes vendes que es podrien fer durant la temporada normal.

Estic amb tu

Comentaris