General

El grup d’animació infantil Koloraines actua a la Festa Major de Gràcia

Aquests dies el barri barceloní de Gràcia celebra la seva Festa Major. Enguany hi actuen grups coneguts com Manel o Aramateix i enmig d’aquesta popular Festa Major, una de les més multitudinàries del país, hi actuarà demà, dijous 20 d’agost, el grup berguedà d’animació infantil Koloraines. El concert tindrà lloc a les 6 de la tarda a la plaça de la Vila de Gràcia, abans coneguda com plaça Rius i Taulet. Ignasi Ballús, koloraine negre i portaveu del grup, ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga que l’actuació és tot un repte per a la formació berguedana, que s’ha pres molt seriosament el concert de demà. Un “bolo” que ha estat tota una “sorpresa”.
El conjunt d’animació infantil es va crear fa un any i mig, i en tot aquest temps han fet una quarantena d’actuacions, la majoria a Berga i comarca. Ara, però, ja els criden d’altres municipis més llunyans per actuar, com és el cas del barri de Gràcia o de la Festa Major de Cambrils. Això sí, adaptant cada actuació per no avorrir mai l’exigent públic infantil.
El grup Koloraines està format per onze components, que van dels 16 als 27 anys, i que van començar com un grup de monitors d’un casal d’estiu que havien de preparar una actuació pels seus nens i nenes. Van veure que la seva proposta funcionava i agradava als infants i van decidir dedicar-s’hi com a grup professional. Han tingut una gran acollida entre els infants de la comarca i, per això, a part de preparar noves actuacions, també estan treballant en l’edició d’un llibre CD. La nova publicació, que tot just comencen a preparar, constarà d’un llibre de contes protagonitzat per dos personatges que poc a poc aniran descobrint danses i cançons dels Koloraines. Tot el contingut, a més, estarà gravat al CD, per tant, es podrà escoltar alhora que es llegeix.

Estic amb tu

Comentaris