Mobilitat Berguedà

General

Alguns veïns dels Pedregals no tenen telèfon fix des de fa gairebé tres dies

62 hores, o el que és el mateix dos dies i mig, és el temps que han passat alguns veïns del Pedregals de Berga sense telèfon. L’avaria es va produir a causa de les obres d’urbanització que es fan a la zona, quan una màquina excavadora va tallar els cables telefònics. Els veïns i l’empresa responsable de les obres van avisar ràpidament a la companyia Telefónica, però han hagut de passar més de 60 hores perquè es restablís el servei. A més, de les cinc cases afectades per aquest tall, encara n’hi ha tres sense telèfon, que esperen que demà els hi arreglin l’avaria. Si no és així, hauran de continuar incomunicats fins dilluns. Un dels veïns afectats Jesús Perarnau considera que Telefónica ha estat “negligent” a l’hora de resoldre la incidència. Lamenta que, a part del retard a reparar l’avaria, quan els tècnics de Telefónica han anat a fer la reparació no hagin arreglat el problema a totes les cases afectades. Segons sembla, el motiu és que cal que cadascun dels abonats faci la seva pròpia sol·licitud.
A causa d’aquesta avaria, els veïns dels Pedregals afectats no només no han tingut telèfon fix, sinó que tampoc Internet, amb el perjudici que això provoca, per exemple, a les persones que ho necessiten per treballar des de casa.

Estic amb tu

Comentaris