Cicle Tardor AJBerga

General

La bona resposta de l’àrea recreativa del Molí del Cavaller, al pantà de la Baells, fa pensar en l’ampliació del projecte

L’entorn natural del Berguedà és un esquer per a molts visitants, així com també les possibilitats que ofereix la comarca per fer activitats a l’aire lliure. Per això s’organitzen activitats diverses en molts punts del Berguedà i cada any neixen iniciatives noves. Un exemple n’és l’àrea recreativa del Molí del Cavaller, ubicada al pantà de la Baells. Les propostes són zona de bany, lloguer de kayaks, sector d’acampada i bar-restaurant, totes amb una bona demanda segons ha comentat Vivianne Coll, responsable del Molí del Cavaller.
Visitants del Berguedà i de fora i de totes les edats, però principalment el públic familiar és el que opta per passar una jornada o uns quants dies en aquesta zona del pantà de la Baells.
Activitats d’oci que s’han posat en marxa aquesta temporada, i que de moment, el balanç és molt positiu, segons els responsables del Molí del Cavaller, que gràcies a la bona resposta d’aquesta iniciativa ja pensen en l’ampliació del projecte amb noves propostes lúdiques al pantà de la Baells, de moment encara per concretar.

Estic amb tu

Comentaris