China Market

General

Un home de Berga és traslladat amb helicòpter a la Vall d’Hebron per un fort cop al cap al caure desplomat

Un home de Berga s’ha desplomat aquesta tarda davant de l’Hotel Berga Park. Veïns de la zona l’han vist a terra i han avisat els serveis d’emergència, que l’han atès al lloc dels fets. Davant de la gravetat de la lesió, però, s’ha activat l’helicòpter del SEM, que l’ha traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on es troba ingressat amb un traumatisme cranioencefàlic. L’home, amb inicials M.S, treballa a la secció de jardineria de la brigada municipal de l’Ajuntament de Berga. En el moment de la caiguda però –que s’ha produït per causes que es desconeixen i que s’estan investigant– no estava treballant, era fora de l’horari laboral.
Els fets han passat cap a ¾ de 4 de la tarda, i a la zona de l’hotel Berga Park s’hi han desplaçat ambulàncies, Mossos, Policia Local, i l’helicòpter del SEM, que ha aterrat davant mateix de l’hotel. Per l’aterrada i l’enlairada de l’helicòpter ha fet falta tallar el trànsit a la carretera de Solsona, però això no ha creat afectacions importants en la circulació a aquesta zona de Berga, segons ha informat la Policia Local de la ciutat.

Estic amb tu

Comentaris