Mobilitat Berguedà

General

Nens i nenes descobreixen a Sant Jordi esports ‘estranys’, com l’aikido i capoeira

Capoeira, aikido, funky, aeròbic, tir amb arc, petanca, beisbol, són només algunes de les disciplines esportives que es practiquen durant aquests dies a Sant Jordi, a Cercs. Són unes activitats que s’emmarquen dins de les segones jornades esportives que organitza l’Ajuntament de Cercs. L’objectiu és que nens i nenes vinguts de tota la comarca facin esport. Sebastián Martín Boza, regidor d’Esports de Cercs, destaca a Ràdio Berga que els infants tenen ocasió de provar esports que mai no han practicat.
Una cinquantena de nens i nenes de 7 a 14 anys hauran participat en les jornades esportives de Sant Jordi. La primera tanda es va fer del 3 al 7 d’agost, i la segona i última va començar ahir i acabarà divendres. De moment, la valoració de les jornades és molt bona, tant per als nens, que s’ho passen molt bé i descobreixen esports nous, com per als pares i mares que treballen a l’agost i no saben què fer amb els seus fills.
Un dels al·licients d’aquestes activitats és la presència de professionals del món de l’esport com Manolo Cantero, seleccionador català de karate.
Aquest és el segon any consecutiu que l’Ajuntament de cercs organitza les jornades esportives. De cara a l’any que ve, la intenció és mantenir-les i, si és possible, allargar la seva durada una setmana més.

Estic amb tu

Comentaris