General

Els darrers estocs de calçat, roba i complements es vendran aquest dissabte a Berga a preu de ganga

El comerç de Berga tancarà demà la campanya de rebaixes d’estiu amb una nova edició de les gangues al carrer. Les botigues, principalment de roba i de calçat, trauran els últims estocs al carrer amb descomptes importants. Segons Joana Adrubau, de la boutique Joana, del carrer Major, valdrà la pena remenar les últimes peces perquè tindran rebaixes del 50% o més respecte el preu de principis d’estiu.
S’acaben les rebaixes d’estiu i la campanya, segons Joana Adrubau, ha estat força positiva tot i la crisi. Encara queda però, poc o molt, gènere per vendre. Uns productes que demà estaran molt rebaixats. Aquesta jornada de les gangues al carrer, que organitza Berga Comercial, serà la darrera oportunitat per trobar un vestit, una camisa, uns pantalons, o unes sabates, per exemple, a un bon preu.
El gros principal de les parades s’instal·laran al carrer Major, tot i que en els últims anys l’espai de gangues al carrer ja ha anat creixent cap a la resta de nuclis comercials de Berga, com ara el passeig de la Indústria i el de la Pau.

Estic amb tu

Comentaris