General

La companyia elèctrica Endesa amplia la xarxa de Vallcebre

Endesa ha ampliat la xarxa elèctrica de Vallcebre per donar resposta a l’augment de la demanda. La companyia ha instal·lat un transformador a les afores del municipi per reforçar la xarxa i ha estès 50 metres de cable aeri de mitja tensió, amb l’objectiu no només de millorar la qualitat del servei dels seus clients, sinó de potenciar i assegurar el desenvolupament d’aquest municipi de l’alt Berguedà.
La millora forma part del pla d’inversions d’Endesa al Berguedà, per incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament i dotar la xarxa de les últimes tecnologies. El nou centre de transformació s’ha construït amb els paràmetres de les últimes tecnologies que hi ha al mercat. D’aquesta manera, disposa de cabines d’estructura compacta. Aquesta nova tecnologia és més segura i robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució. A més, gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients. Igualment, són de fàcil operativitat, fet que permeten una maniobra molt ràpida dels equips d’intervenció de la companyia elèctrica.

Estic amb tu

Comentaris