General

Les visites que es programen a Berga a l’estiu compten fins ara amb més de 1.200 participants

Més de 1.200 persones han participat, fins ara, a les diferents visites i activitats que s’emmarquen dins del programa “Berga Viu l’Estiu 2009”, i que s’allargaran fins a principis d’octubre. L’oferta és àmplia: Cal Sarraís, la Berga medieval, la Berga carlina, visites nocturnes, i espectacles de circ, entre d’altres activitats. I la resposta, és bona, segons ha explicat a Ràdio Berga Rosa Guitart, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Berga.
Les propostes amb més èxit han estat les relacionades amb el circ. Se n’han fet quatre sessions, i en total hi ha passat 810 persones, segons les dades facilitades per l’Oficina de Turisme de Berga. Aquest estiu s’ha fet una aposta pels espectacles dirigits principalment als infants i han tingut molt bona acceptació.
També ha estat tot un èxit una de les visites que s’han estrenat aquest estiu: mostrar la casa de Cal Sarraís, una casa amb molts atractius i amb un passat important; data de l’any 1760 i és una de les més antigues de Berga (ubicada al carrer Buxadé, al barri vell). S’han interessat per conèixer l’interior d’aquest habitatge unes 200 persones.
La visita a la Berga medieval nocturna la van seguir 110 persones; la Berga medieval, 55; a la caminada a les capelletes de Queralt hi va participar 22 persones; a la Serra de Noet hi van pujar 20 persones, i una desena es van apuntar al recorregut cap a Cal Rosal-Obiols-Graugés-Berga. Pel que fa a la visita a la Berga carlina, ha estat la que menys interès ha despertat, amb 4 visitants. Són les activitats que s’han fet a Berga des de principis de juliol en el marc de “Berga Viu l’Estiu 2009”, i s’allargaran fins al 4 d’octubre. Fins llavors hi ha programades sis visites més. Demà, dissabte, visita a la Berga carlina (hi ha inscrites una trentena de persones); el 5 de setembre, la Berga medieval; l’endemà dia 6, caminada al camí de l’aigua-Queralt; el 12 de setembre es podrà conèixer la Berga medieval nocturna; el dia 13, passejada a la Torre de la Petita; i el 4 d’octubre es tancaran les visites amb una nova edició de la Berga carlina.
Els interessats a fer alguna d’aquestes visites heu de contactar amb l’Oficina de Turisme de Berga, al carrer dels Àngels, o bé per telèfon, al 93 821 13 84.

Estic amb tu

Comentaris