General

Les noies del Futbol Sala Gironella guanyen el Torneig de Centelles

El Construccions Queralt Gironella ha iniciat la pretemporada guanyant. Les noies del primer equip de Futbol Sala Gironella han aconseguit el trofeu del Torneig de Centelles, que s’ha disputat aquest cap de setmana a la població osonenca. A semifinals, la plantilla que dirigeix Xavier Passarius es va imposar a l’amfitrió, el Centelles de Divisió de Plata, per 6 a 1. A la final, el Gironella va guanyar al Castelldefels de Divisió d’Honor per 6 a 3, en el primer enfrontament entre els dos equips catalans que aquesta temporada competiran a la màxima categoria estatal del futbol sala.
Aquests han estat els primers partits de preparació del Gironella, que aquest pròxim dissabte, 5 de setembre, farà la presentació dels tres equips del Gironella. Serà a partir de les 4 de la tarda al pavelló municipal de la vila.
El torneig de Centelles ha estat un bon test de pretemporada, en el qual les gironellenques ha mostrat un nivell físic molt bo. Amb dotze gols en dos partits, el Construccions Queralt apunta una millora en la capacitat anotadora, una de les assignatures pendents de la temporada passada. En especial, han destacat Anna Costa, Anna Giralt i la nova incorporació Míriam Arana, amb dos gols cadascuna. A més, la tercera portera del Gironella, Marta Vilaró, va rebre el premi a la portera menys golejada.
La presentació de dissabte s’inclourà dins el primer Memorial Gaspar Salada, que retrà homenatge a l’expresident de l’entitat, que va morir l’octubre passat. Serà la primera oportunitat per veure les novetats dels equips del Gironella. Al Femení A destaquen com a nous fitxatges Berta Velasco, Marga Mas i Míriam Arana.
El primer partit de la sisena temporada a Divisió d’Honor del Gironella serà el proper 19 de setembre davant el Burela.

Estic amb tu

Comentaris