General

El teatre tanca avui la Festa Major d’Avià, que ha tingut com a acte estrella el concert de Gerard Quintana

Avià posa el punt i final avui a la seva Festa Major. La majoria de les activitats s’han fet aquest cap de setmana i han comptat amb un bon nivell de públic. Hi ha hagut música, foc, esport i diversió per a tothom. L’Ajuntament fa una valoració positiva del conjunt de la programació encara que la principal aposta del programa, el concert de dissabte a la nit amb Gerard Quintana i el grup Strombers, va punxar una mica i no hi va haver tanta gent com s’esperava. Segons ha explicat a Ràdio Berga el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Avià, Gerard Ortega, es van vendre entre 650 i 700 entrades, i la previsió era arribar al miler.
Tot i no complir les previsions, el concert de l’exlíder de Sopa de Cabra a l’Ateneu Avianès, va ser l’acte més multitudinari de la Festa Major. Durant una hora i mitja, Gerard Quintana va repassar les millors cançons de la seva trajectòria, des de grans èxits de l’època dels Sopa, com “L’Empordà” i “El far del Sud”, fins a alguns dels seus temes en solitari més coneguts, com per exemple “Camins” i “Mai més”. La nit musical la van cloure els cardonins Strombers que van fer aguantar els més joves fins a altes hores de la matinada.
El programa es clourà aquesta nit amb l’Agrupació Teatral Avinanesa que posarà en escena l’obra “Taxi compartit”. Serà a partir de 2/4 de 10 de la nit a l’Ateneu. S’hi espera una bona entrada, ja que el teatre, remarca Ortega “sempre funciona molt bé”.
Altres activitats especialment concorregudes de la Festa Major d’Avià han estat la baixada d’andròmines, que va comptar amb una vintena de participants, i la cursa de cadires d’oficina, una original activitat que es va fer per primera vegada l’any passat. En l’àmbit esportiu, l’Avià es va enfrontar ahir al juvenil A del Barça i, tot i el bon partit, els berguedans van perdre per 5 a 0. A més, tots els assistents van poder veure de prop les copes que el Barça ha guanyat últimament, des de la de la Champions fins a la Supercopa.

Estic amb tu

Comentaris