General

Ràdio Berga estrena temporada amb el doble d’hores d’emissió en directe i una aposta per la música i la gent jove

Ràdio Berga fa aquesta temporada el salt endavant més important dels últims anys. La programació s’amplia amb vuit hores diàries de nous espais en directe fets des de Berga de dilluns a divendres.
Destaca l’aposta per la música. La selecció musical es renova completament, i guanyen pes els èxits actuals i les cançons de moda. Per primer cop, la música serà presentada: Màrius Romero, al matí, i Fermí Riu, a la tarda, seran els nous discjòqueis de l’emissora. La llista d’èxits s’actualitzarà cada dissabte al matí en un nou programa que repassarà les cançons del moment.
Per als joves i adolescents, neix l’espai nocturn “El virus de la papaia”. Cada dia, Climent Vila, Lady Monda i Jordi Pujals posaran en escena dues hores de música, confessions i converses sense censura. Els joves oients hi podran dir la seva a través del xat, el telèfon, el correu electrònic i les xarxes socials d’Internet.
La informació continuarà sent el puntal de Ràdio Berga. Aurora Rodríguez, al migdia, i Anna Costa, al vespre i a la nit, recolliran les notícies més destacades del Berguedà amb garantia de rapidesa, rigor i proximitat. L’opinió arribarà com sempre a través de les tertúlies. Al migdia, s’hi incorporen nous col·laboradors. I, al vespre, s’estrenen tres tertúlies: un grup de nens i nenes, un altre de malalts mentals, i un d’adolescents amb conductes de risc analitzaran l’actualitat. El dia començarà amb actualitat, música i bon humor a “Berguedà matí’, el programa despertador de Ràdio Berga que, aquesta temporada, presenta Maite Flores. No hi faltarà “El club dels matiners”, el concurs infantil que arriba a la quarta temporada amb proves noves.
I, el cap de setmana, Martí Molina es fa càrrec d “El setè dia”, la revista dominical d’actualitat i entreteniment. Lluís Ballús recupera els clàssics contemporanis de la música i Ferran Badal estrena “Cultura”, un programa sobre l’art i la vida al Berguedà.
L’equip d’esports, amb Pep Graus, Joan Rial, Quim Espelt, Marc Villegas i David Bozoch, actualitza els marcadors del Berguedà cada diumenge al vespre i, aquesta temporada, oferirà també la informació prèvia de la jornada dins de la programació de Ràdio Berga.
L’oferta informativa, musical i d’entreteniment ja ha fet que Ràdio Berga sigui una emissora municipal de referència a Catalunya. I, aquesta temporada, la programació és més completa que mai perquè Ràdio Berga sigui la teva millor companyia, la veu que t’escolta.

Estic amb tu

Comentaris