General

L’Ajuntament de Berga aprovarà dilluns fer la consulta popular per la independència nacional

Berga farà una consulta popular per la independència nacional, com ja vam avançar ahir, però no s’aprovarà fins dilluns. Els grups municipals de l’Ajuntament de Berga no han arribat a l’acord d’incloure la moció de la CUP amb aquesta proposta a l’ordre del dia del ple extraordinari d’avui dijous, i se n’ha convocat un per dilluns al vespre.
Dilluns, si no hi ha res de nou, s’aprovarà que abans d’acabar el 2009 es farà una consulta a Berga com la d’aquest pròxim diumenge a Arenys de Munt (Maresme). La proposta de la CUP és que els ciutadans de Berga responguin a la pregunta: “Està vostè d’acord que els Països Catalans es constitueixin en un estat lliure, independent i democràtic?”. Aquesta proposta compta amb el suport de l’equip de govern, de CiU; i d’ERC, tal com confirmaven a Ràdio Berga l’alcalde, Juli Gendrau; i el regidor republicà Jesús Boixader.

Estic amb tu

Comentaris