General

Es crea Vilada Decideix, l’entitat que organitzarà la consulta independentista a la població

Neix l’entitat Vilada Decideix. Vilada, per tant, és una altra població del Berguedà que se suma a organitzar una consulta independentista al poble. La creació de l’entitat s’ha fet a iniciativa de la Colla Gegantera i del Grup Cultural La Teia, que van organitzar una trobada informativa convidant a les entitats del poble per sondejar si es veia de bon ull crear Vilada Decideix. A la reunió hi van assistir una vintena de persones i a partir d’aquí es va formar l’entitat que s’encarregarà de convocar el referèndum.
La consulta a Vilada es farà al febrer, en la segona tongada de consultes a Catalunya, tenint en compte la proximitat de la data de la primera onada de referèndums, que serà el 13 de desembre.
Vilada Decideix s’ha format amb la participació de membres d’entitats com ara l’Associació Juvenil Cims de Vilada, l’Associació de Dones de Fàtima, el Club Esportiu Vilada, o l’Associació d’Escaladors.

Estic amb tu

Comentaris