General

El Grup de Defensa de la Natura del Berguedà premia els millors treballs de recerca sobre medi ambient

El Grup de Defensa de la Natura del Berguedà vol premiar els estudiants de la comarca que han dedicat el seu treball de recerca a temes relacionats amb l’entorn natural i el medi ambient. Per cinquè any s’ha convocat el premi per a Treballs de Recerca de Batxillerat de Temàtica Mediambiental, amb la voluntat de donar suport als temes relacionats amb l’entorn natural i el medi ambient. Eloi Escútia, secretari del Grup de Defensa de la Natura del Berguedà, explica que els guardons pretenen donar suport a treballs amb aquesta temàtica.
Els treballs es poden presentar fins al 9 d’abril. S’ha de portar una còpia a la seu del Grup de Defensa de la Natura del Berguedà, a l’Hospital Vell, a la plaça del Doctor Saló de Berga. Els millors treballs s’enduran premis valorats en 300 euros (el primer), 200 (el segon), i 100 (el tercer). El veredicte es donarà a conèixer l’última setmana de maig i el lliurament dels premis es farà al juny, dins dels actes organitzats pel Grup de Defensa de la Natura per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient. Escútia explica que, tot i que els problemes mediambientals són molt coneguts socialment, falta conscienciació entre els ciutadans. També entre els joves.
El premi per a treballs de recerca de temàtica mediambiental compta amb la col·laboració de l’empresa Containers del Berguedà i de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Berga.

Estic amb tu

Comentaris