PeuSA MAig 2020

General

Gósol recupera la cobertura de telèfon mòbil després de 23 dies

Gósol ha recuperat avui dimarts al matí la cobertura de telefonia mòbil. Els veïns d’aquest petit municipi de l’alt Berguedà han estat 23 dies sense poder parlar pel seu telèfon mòbil, segons sembla a causa d’una incidència provocada pel temporal de neu del dia 8 de març. Avui cap a quarts d’11, els telèfons han tornat a funcionar. A Gósol només hi ha cobertura mòbil de Movistar, ja que no hi ha cap altra companyia que hi doni servei. Els veïns del municipi estaven indignats per una avaria que els ha tingut més de tres setmanes sense servei, especialment aquells que l’utilitzen pels seus negocis. A banda d’això, hi ha molta gent que viu en masies fora del nucli urbà que s’han quedat incomunicats perquè no tenen telèfon fix.
Un cop resolt aquest problema ara els veïns de Gósol reclamen que se’ls resolgui la recepció del senyal de televisió que amb l’apagada analògica ha deixat el municipi sense poder veure els canals que depenen de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRT), és a dir, TV3, Canal 33, 3/24, canal 300 i canal Súper 3.

Comentaris