General

Berga acull aquest dissabte la pedalada popular que es va suspendre per la pluja

Berga acull demà, 6 d’octubre, la pedalada popular que s’havia de fer dissabte passat i que es va suspendre per la pluja. Una proposta esportiva que s’emmarcava dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i que es pot fer en bicicleta, bicicleta elèctrica, patinet, patins, monopatí o segway.
L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Berga està oberta a totes les edats. No cal inscripció, sinó que els interessats a participar-hi us heu de presentar demà, dissabte, a les 5 de la tarda al passeig dels Abeuradors. És on hi haurà la sortida d’aquesta pedalada, amb un recorregut per la ciutat de cinc quilòmetres.
L’organització vol deixar clar que no és una cursa i que per tant es demanarà als participants que respectin el ritme del cotxe que encapçalarà la prova. Un cop acabada, hi haurà coca i xocolata per a tots els participants.

Comentaris