General

Berga fa demà el concurs de pintura ràpida de tardor

Els amants de la pintura tenen una cita demà, dissabte, a Berga. Se celebra el concurs de pintura ràpida de tardor. Un certamen que enguany compta amb una novetat: les obres presentades s’exposaran a diferents botigues del carrer Major i no pas en un únic espai. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Berga, Queralt Calderer, està satisfeta de la bona resposta que han rebut per part dels comerciants.
Les persones interessades a participar al concurs de demà s’han d’inscriure demà mateix de 8 a 11 del matí a la recepció de l’Ajuntament de Berga. Els participants tindran fins a mitja tarda per pintar els seus quadres, ja que de 4 a 6 es recolliran les teles al consistori. Més tard, a les 8 del vespre, el jurat donarà a conèixer el veredicte i es farà l’entrega de premis. Se n’atorgaran cinc, dotats amb 500 euros cadascun. Els participants que no hi assisteixin, en cas de ser un dels guanyadors, perdran el premi.
En aquest acte serà l’únic moment que es podran veure totes les obres presentades juntes, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Berga. A partir de dimarts, dia 9, i fins al 28 d’octubre, els quadres estaran exposats a diverses botigues del carrer Major, les que s’han adherit a aquesta iniciativa. És la zona on s’ha centralitzat aquest any, però la regidora no descarta fer-ho extensiu a altres sectors de Berga de cara l’edició del concurs de pintura ràpida de tardor de l’any que ve.
Cadascun dels quadres anirà numerat i a l’Oficina de Turisme i a les diferents botigues es podran trobar uns fulletons on hi haurà la correspondència entre el número de quadre, el nom, l’autor i la botiga on es pot trobar. Per a més informació sobre el concurs de pintura ràpida de tardor, que es fa coincidit amb el cap de setmana de la Festa del Bolet a Berga, podeu consultar la pàgina web de l’Ajuntament de Berga www.ajberga.cat.

Comentaris