Tall de circulació a l’accés principal del Polígon Industrial de la Valldan de Berga

Avui 27 d’agost hi haurà un tall de circulació a l’accés principal del Polígon Industrial de la Valldan, segons han informat fonts de l’Ajuntament de Berga. El consistori ha informat, a través d’un comunicat, que amb motiu dels treballs d’implantació de rasa per a canalització de senyal de comunicació iniciat fa uns dies, avui dijous al vespre, serà necessari tallar l’accés principal al polígon industrial, a l’alçada de la rotonada de la C-26.

Amb l’objectiu de minimitzar les molèsties ocasionades, l’Ajuntament ha explicat, a més, que el tall es farà entre les 9 del vespre i les 12 de la nit.

En aquest sentit, tot i que no es podrà utilitzar l’accés principal, els turismes i camions petits podran accedir a la zona pel carrer l’Oreneta, que és la via d’accés a les masies properes al polígon; i també es podrà vorejar la nau B-Grup pel davant o pel darrera prenent l’accés principal.

X