Es posa en marxa un nou servei d’autobús semidirecte entre Berga i Barcelona

horaris-nou-bus-semidirecte-barcelona-bergaDes del passat 1 de setembre, l’empresa d’autobusos ALSA-Alsina Graells ha posat en marxa un nou servei de bus semidirecte d’anada i tornada entre Berga i Barcelona amb parada només a Navàs. Aquest nou autobús, que funciona de dilluns a divendres feiners, surt de Berga a les 7 del matí, fa parada a Navàs a 1/4 de 8 del matí, i arriba a la parada de Palau Reial – Universitats, a Barcelona, a 1/4 de 9. Tot seguit, la ruta continua fent parada a la Ronda Universitat a les 8 i 25 minuts i arriba a la seva destinació, l’estació del Nord, a 2/4 i 5 minuts de 9. L’autobús de tornada surt de l’estació del Nord a la 1 del migdia, i fa parada a Ronda Universitat 10 minuts més tard, a les 13:10 i a Navàs a les 14:20. L’arribada a Berga es preveu quan passin 5 minuts de 2/4 de 3 de la tarda.

Estalvi de 30 minuts

Aquest nou servei amplia a nou les freqüències diàries els dies feiners entre Berga i Barcelona i a 8, les del sentit contrari. De la mateixa manera, el nou servei matinal complementa l’autobús que actualment fa la ruta Berga-Barcelona, amb sortida a 2/4 de 7 del matí, però amb parada a tots els pobles entre Cal Rosal i Sallent. Si aquest autobús tarda 1 hora i 45 minuts fins a Palau Reial, el nou semidirecte tarda 1 hora i 15 minuts, cosa que representa un estalvi de mitja hora del temps del trajecte. Tots els horaris es poden trobar al web de la companyia, www.alsa.es.

El nou servei suposa una nova millora del  transport públic a la comarca, després de l’entrada parcial en funcionament de la integració tarifària entre el Berguedà i Barcelona i el Bages. L’Ajuntament de Berga també ha anunciat aquest nou servei a través del seu Facebook.

X