Cars Berga

Berga, Societat

El Cove de Queralt es va omplint

El Cove de Queralt es va omplint

El Cove de Queralt, una de les activitats de Queralt 2016 (Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt) està tenint molt bona acceptació, tant d’establiments participants com de compradors de butlletes. Es venen al preu de 2,5 euros i el guanyador s’endurà més de 600 productes de tota mena: electrodomèstics, alimentació, roba, vals de descompte, tractaments estètics, vals per àpats i molt més. I la campanya és oberta, de fet el cove es va omplint i ja llueix a Cal Tomàs Pujol (com es pot veure a la fotografia adjunta).

Les butlletes per participar al sorteig es poden comprar a diferents comerços de Berga, Avià i Cal Rosal. Entre d’altres, se’n troben al Forn Santa Anna, Forn Espurna, Cansaladeria Culell, Comestibles Elvira, Comestibles Maria Costa, BergaLED, i més. A cada butlleta hi ha quatre números i guanyarà el Cove de Queralt el que coincideixi amb les quatre últimes xifres del sorteig de l’ONCE del 25 d’abril (dia de Sant Marc).

Els beneficis que s’obtinguin de la venda de les butlletes aniran destinats  a combatre la pobresa energètica, és a dir que totes les famílies tinguin llum i electricitat, i calefacció.

600€ per la pobresa energètica

S’han fet 2.500 butlletes. Si es venen totes s’obtindran 6.250 euros, i un 10% d’aquests diners serà per a les entitats socials, per tant 625 euros. La resta per Queralt 2016, per sufragar els costos dels actes del centenari.

El guanyador del Cove de Queralt s’haurà de posar en contacte amb l’organització trucant al telèfon 670 618 211 o enviant un mail a ideescentenariqueralt@gmail.com. El dia 30 d’abril es farà entrega del Cove. En cas que no en surti persona guanyadora tots els obsequis seran destinats a la taula del tercer sector de Berga.

 

FOTO: Cove de Queralt / AUTOR: Comissió organitzadora dels actes del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt

Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt Cove de Queralt pobresa energètica Sorteig

Comentaris