L’ACA respecta els veïns de Borredà i no començarà les obres de la depuradora fins que s’hi hagi reunit

Bona notícia pels veïns de Borredà que van impedir que les obres per construir la depuradora del municipi comencessin aquest dilluns. L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) no iniciarà les obres fins que s’hagi reunit amb l’Ajuntament i els veïns per exposar-los el projecte definitiu de l’estació.

L’alcalde del poble, Joan Roma, va enviar una carta a l’ACA a principis de setmana en nom del poble demanant que l’aplaçament de les obres fins que es produeixi la reunió entre tots els agents involucrats en el conflicte. Ara, segons ha pogut saber l’AquíBerguedà.cat, l’ACA ja s’ha pronunciat i no actuarà fins que la trobada se celebri.

La construcció de la depuradora a Borredà ha generat força controvèrsia al poble. Una part important dels residents han estat recollint firmes des del mes de setembre, quan es va conèixer quin seria el punt escollit per construir-la. La zona se situa a uns 80 metres d’alguns habitatges i consideren que la construcció de l’estació suposarà un greu perjudici per als habitants d’aquestes cases.