El Consell Comarcal, la Penya Blaugrana de Berga i el FC Montmajor esgarrapen premis a la rifa de Nadal

Actualitzat a les 17.45h

345.900 euros han estat repartits a l’administració número 2 de Berga, segons el recompte fet a aquesta hora del migdia. A hores d’ara ja s’ha completat el recompte total i, des de l’establiment, Martí Molina ha explicat a l’AquíBerguedà.cat que aquest any “hem tingut sort en diverses entitats de la comarca“.

En concret, l’administració número 2 de Berga ha repartit números premiats a El Cafè dels Petits, el FC Montmajor, la Penya Blaugrana de Berga, Automòbils Pedret, Indaber, el Consell Comarcal del Berguedà, Enric Ros SA (de Vidreres), l’Associació de Mares i Pares (AMPA) de l’escola Lillet a Güell de la Pobla de Lillet i els mestres de l’IES Guillem de Berguedà.

D’altra banda, Molina ha explicat que l’administració número 2 de Berga ha repartit més diners que l’any passat -van repartir més de 300.000 euros-, tot i que s’ha venut la mateixa quantitat de números premiats. Segons Molina, “la fortuna que hem tingut aquest any en els números premiats és que teníem consignacions més grans que l’any passat”. Dit d’una altra manera, l’administració tenia més dècims i participacions que l’any passat dels números que han estat premiats, la qual ha fet que la xifra total de diners repartits sigui més gran.

X