First Stop

Berga, Cultura

La Farsa dedica quinze garrofes dels Pastorets d’aquest any a Montserrat Minoves

La Farsa dedica quinze garrofes dels Pastorets d’aquest any a Montserrat Minoves

Ahir, la nit de Nadal, com en cada funció dels Pastorets, un dels moments més esperats eren les garrofes. En aquest cas, però, aquest tram de la representació va ser encara més sorprenent. Pere Fernàndez, el Garrofa d’ahir, va ser l’encarregat de dir les primeres 29, que van parlar de la detenció de Montse Venturós, el Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt, la plantació de marihuana d’Avià o el nomenament de Juli Gendrau com a nou director dels Bombers, entre molts altres temes de l’actualitat berguedana d’aquest 2016.

Les 15 darreres van mirar al cel. Les sis persones que han fet de Garrofa en els darrers 25 anys d’obra van pujar a l’escenari per dedicar les últimes garrofes de la nit de Nadal a la seva presidenta i directora Montserrat Minoves, que va morir sobtadament l’abril d’aquest 2016. Tots sis es van repartir les estrofes i van acabar de la mateixa manera: fent un petó al cel i sortint ovacionats de l’escenari.

La crònica sencera dels Pastorets de la Farsa de la nit de Nadal, aquí.

FOTO. Els sis Garrofes dalt de l’escenari en el moment més emotiu de la nit de Nadal al Teatre Municipal / AUTOR: Marc Canturri

Garrofes La Farsa Montserrat Minoves Pastorets

Comentaris