Un miler de persones omplen autocars a Berga, Gironella i l’Alt Berguedà per baixar a la Diada per la Llibertat

Prop d’un miler de persones baixaran demà a Barcelona amb els autocars que les organitzacions sobiranistes han posat a disposició dels berguedans per assistir a la Diada per la Llibertat. Onze autocars sortiran des de Berga per assistir a la gran manifestació prevista a la ciutat comtal a les 5 de la tarda; un altre ho farà des de l’Alt Berguedà; i un altre, des de Gironella. A banda, un monovolum també sortirà des del nord de la comarca, després que les places de l’autocar hagin quedat ocupades.

Des de Berga, els onze autobusos sortiran a les 2 del migdia des de l’avinguda Catalunya, al costat del supermercat Carrefour. Les places havien quedat ocupades a primera hora d’aquest divendres, però finalment l’organització ha pogut habilitar un nou vehicle que, segons han confirmat fonts de l’Assemblea, ja s’està omplint.

Els interessats en comprar tiquets poden fer-ho a La Copisteria (Ronda Moreta, 59), reservant-los a berga@assemblea.cat o bé trucant al 629.439.832.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va anunciar dimarts que la Diada Nacional per la Llibertat seria al carrer Marina. La mobilització, que es preveu que sigui multitudinària, començarà a Travessera de Gràcia i desfilarà fins al mar, molt a prop de la zona on des del setembre hi ha els reforços de la policia espanyola i la Guàrdia Civil desplaçats a Catalunya per evitar el referèndum de l’1 d’octubre. Segons l’Assemblea, ja hi ha confirmats prop de 600 autocars d’arreu de Catalunya.

X