L’Ajuntament de Berga alça aquesta setmana el nou parc infantil de la Font del Ros

L’Ajuntament de Berga ha optat per fer nou el parc infantil de la Font del Ros. L’estiu de l’any passat el regidor d’Urbanisme, Oriol Camps, ja va avançar a l’Aquí Berguedà que meditava prendre aquesta decisió, tenint en compte que era el parc més malmès de la ciutat. Ara, i coincidint amb l’inici del nou curs escolar, el consistori ha tirat endavant les obres, que ronden els 14.000 euros.

Aquesta setmana l’espai del parc ha quedat pràcticament buit i es preveu procedir a la instal·lació dels nous equipaments en els propers dies. “És una obra ràpida”, ha confirmat Camps, que confia que en dos o tres dies pugui estar enllestit.

parcs-infantils-font-ros

El parc infantil de la Font del Ros era el més malmès de la ciutat, segons el regidor Camps. MARC CANTURRI

En aquest últim any el personal de brigada ha eliminat les estelles de fusta que hi havia als elements del parc i que suposaven un clar perill per als infants que hi passaven les tardes, i ha repintat alguns elements per intentar allargar-los la vida. Malgrat tot, la situació de l’equipament era molt delicada i, a més, l’empresa que fabricava les peces de l’antic parc ja no fa recanvis per a aquest model.

En paral·lel a la substitució integral del parc de la Font del Ros, l’Ajuntament està fent petites actuacions de manteniment en alguns parcs de la ciutat i preveu seguir-les fent en els propers mesos. A banda, el regidor Camps confia que en els propers mesos pugui anunciar una actuació important en l’apartat de parcs infantils que vagi més enllà de repintats.