Artur Mas, a TV3: “La desobediència de l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, és de cartró pedra”

“La desobediència de Montse Venturós és de cartró pedra”. Així de contundent ha estat l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista a Els Matins de TV3, aquest divendres al matí. El líder polític de l’antiga Convergència (CiU) ha assegurat que l’estratègia de l’alcaldessa de Berga és “per semblar que quedes bé” i ha recordat que “al final l’alcalde de Berga és un altre i qui signa els papers també”, després de la inhabilitació de 6 mesos.

Mas, a més, ha recordat que ell és “un condemnat per desobediència”, tot i que “com a norma de conducta no m’agrada desobeir, i menys els marcs legals establerts”. Segons ha dit, Quico Homs, Irene Rigau, Joana Ortega i ell mateix són “qui sembla ser que ha desobeït” perquè estan condemnats per desobediència.

L’expresident de Catalunya també ha reiterat la seva oposició a la desobediència que planteja la CUP: “No ens podem arriscar a una mobilització al carrer de conseqüències imprevisibles, després del que va passar l’1-O amb la Guàrdia Civil i les porres”.

El vídeo complet (22.30, part sobre la desobediència i l’alcaldessa de Berga):