TV3 examina els millors oradors joves de Catalunya a partir de les històries del centre de refugiats de Berga

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

TV3 examina els millors oradors de Catalunya a partir de les històries dels refugiats a Berga

El penúltim programa d’‘El Got d’Aigua’, de TV3, s’ha basat en històries que els concursants van conèixer a l’alberg de Berga. Des del 2016, hi ha demandants d’asil procedents de països d’arreu del món i s’ha convertit en el centre de refugiats més gran de Catalunya.

Els concursants (joves que lluiten per ser el millor orador de Catalunya) van aprofitar les vivències de les persones que conviuen a l’alberg per elaborar els seus discursos i convèncer el jurat. L’objectiu? Aconseguir un bitllet per a la final del programa.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5jY21hLmNhdCUyRnZpZGVvJTJGZW1iZWQlMkY1ODAwNzg2JTJGJTIyJTIwYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuJTIwc2Nyb2xsaW5nJTNEJTIybm8lMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjEwMDBweCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjQwMHB4JTIyJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]