Així funciona la barrera mòbil inèdita al país que s’instal·larà a la C-16 entre Berga i Bagà

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Així funciona la barrera mòbil inèdita al país que s’instal·larà a la C-16 entre Berga i Bagà

El sistema és habitual als Estats Units però pioner al país. Es tracta d’un 2+1 mòbil que farà possible que, en operacions sortida i tornada, s’obri un carril en el sentit de la marxa on hi ha més vehicles i es tanqui en l’altre.

La C-16 entre Berga i Bagà tindrà dos trams amb aquest mecanisme: entre Cercs i Malanyeu i entre Malanyeu i Bagà. La resta de la carretera estarà totalment desdoblada, amb dos carrils per sentit.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=OsU1pc_EYqI”][/vc_column][/vc_row]