L’Ajuntament de Berga comença a utilitzar el telecentre com a espai per a formacions

El govern de l’Ajuntament de Berga (CUP) veu el telecentre com un “bon espai” per fer-hi formacions per a grups. Dissabte passat, dia 9 de febrer, ja s’hi va fer la primera sessió formativa sobre comunicació digital per a entitats locals. I aquest dijous, al ple de febrer, la regidora de TIC, Mònica Garcia, ha explicat a l’oposició que han comprovat que les formacions encaixen en un espai com el telecentre, que va tancar sobtadament el desembre passat i fins aquesta setmana estava en desús.

Garcia ha donat explicacions a l’oposició a petició del regidor Antoni Biarnés (PDeCAT-CDC), que ja va ser qui va posar de relleu el tancament sobtat de l’espai i que, ara, novament, ha tornat a reclamar “una alternativa per als usuaris que s’han quedat sense servei”. Biarnés ha retret a la regidora que no hagi complert els compromisos: “Vostè va prometre que informaria als usuaris i que els plantejaria alternatives, i no ha fet ni una cosa ni l’altra”. A més, el regidor convergent ha assegurat que li han arribat “queixes d’usuaris que ho troben a faltar”.

En la rèplica, Mònica Garcia ha dit que està treballant en una alternativa que permeti donar accés a internet a les persones que utilitzaven el telecentre. A la vegada, Garcia ha reiterat que l’actual govern no veu futur al telecentre tal com era concebut abans i ha celebrat que, com a espai per a formacions, “va funcionar molt bé”, deixant la porta oberta per a futures sessions o tallers.

X