Marc Marginet, primera cara confirmada de la llista de Junts per Berga

Marc Marginet Sensada serà a la llista de Junts per Berga, tal com va avançar l’Aquí Berguedà fa uns mesos. El jove berguedà, de 28 anys, se suma al projecte de Jordi Sabata i es converteix en la primera cara confirmada de la candidatura, a banda del cap de llista. El partit ha anunciat el “fitxatge” a través d’un vídeo publicat a les xarxes socials de la candidatura.

En l’audiovisual, Marginet assegura que Berga necessita “recuperar l’autoestima col·lectiva i convertir-se en una ciutat viva, participativa i compromesa”. La gent, diu, “ha de ser l’autèntica protagonista” de la ciutat.

Marginet és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i actualment és advocat exercent amb despatx a la Plaça Sant Pere. Està íntimament lligat amb diverses organitzacions, col·lectius i entitats berguedanes com Colònies a Borredà, la Farsa o l’esplai Fent Camí. També ha format part del futbol base del CE Berga i el Cal Rosal i amb els primers equips de l’Olvan i el Casserres.

Tot i ser la segona persona en anunciar que formarà part de la candidatura de Junts per Berga, després del cap de llista Jordi Sabata, no significa necessàriament que Marginet ocupi la segona posició de la llista. Aquestes qüestions referents a l’ordre es determinaran més endavant.

Junts per Berga anirà anunciant els membres de la candidatura cada setmana a través de vídeos publicats a les xarxes socials.