Els Catarres aterren aquest cap de setmana a Sant Jordi de Cercs

Els Catarres, a Cercs. Cap de setmana gran al pavelló d’esports de Sant Jordi: hi actua un dels grups catalans del moment en un concert solidari en el marc de la campanya Tot és possible. El concert d’Els Catarres és aquest dissabte, 23 de novembre, a 2/4 de 12 de la nit, i encara queden entrades. Se’n van posar 2.000 a la venda i es poden comprar per 15 euros al web Entradium o als establiments Rock & Classics (Berga) i Estanc Cal Melitón (Sant Jordi de Cercs). A banda, el mateix dia del concert es vendran les entrades que quedin a taquilla pel mateix preu.

La campanya Tot és possible va néixer per recaptar diners per curar l’Arlet, una nena de 5 anys de Cercs que pateix neuroblastoma. La família no tenia prou diners per pagar el tractament que la nena havia de fer als Estats Units. En les últimes setmanes, l’Arlet ha patit una recaiguda i el tractament als EUA ha deixat de ser una opció, però la campanya segueix endavant i destinarà els beneficis a la investigació de nous tractaments.

El concert d’Els Catarres és el plat fort d’un vendaval d’activitats solidàries que s’han repartit entre tota aquesta tardor a la comarca. L’organització destaca la solidaritat del grup, que “des del primer moment que se’ls va fer la proposta s’hi van bolcar”. L’Arlet és fan d’Els Catarres i, per tant, el concert no només pot suposar un gran impuls per a la campanya, sinó que també propiciarà que ella passi una nit per recordar.

X