L’Ajuntament de Montmajor confirma la primera mort de coronavirus al poble

Primera víctima mortal de coronavirus a Montmajor. L’Ajuntament de Montmajor ha confirmat aquest diumenge al matí la mort de Xavier Sàez Solà ‘Xurri’, de 51 anys, a causa del virus que està afectant a tot el món. Sàez va morir aquest dissabte, 28 de març.

El comunicat de l’Ajuntament recorda la víctima com “un home enèrgic, persistent, treballador, sociable, capaç, lluitador, obert, expansiu i tenaç”. A més, explica el consistori, era “una persona que es feia apreciar molt per tot aquell qui el coneixia” i se’l recordarà sempre per un home “entranyable, únic i ple de valuoses qualitats”.

A banda, l’Ajuntament insisteix un cop més en “l’excepcionalitat de la situació que estem travessant” i demana a la població que sigui “estricta en el seguiment de les mesures de protecció que cal prendre en el marc de l’estat d’alarma pel Covid-19”.

El consistori s’uneix al dolor per la pèrdua de Sàez i envia les seves condolències als familiars i amics: “La seva empremta és inesborrable, la petjada que ha deixat amb el seu pas és fonda, i sempre vibrarà dins nostre”.

91129219_2606350516308730_8834608635356119040_o

X