Frankfurt Berga

Societat

Ginkgo vendrà les seves roses solidàries el 23 de juliol i donarà els beneficis a la Marató de TV3

Ginkgo vendrà les seves roses solidàries el 23 de juliol i donarà els beneficis a la Marató de TV3

Ginkgo, l’associació de persones afectes pel càncer al Berguedà, vendrà les seves roses solidàries el 23 de juliol, la nova data extraordinària per a la Diada de Sant Jordi. Aquest any l’associació destinarà els beneficis de les roses a la Marató de TV3, que enguany serà dedicada al coronavirus.

Les roses solidàries de Ginkgo són tota una sensació cada Diada de Sant Jordi a Berga. Cada any, l’entitat és capaç de recaptar milers d’euros amb les roses solidàries per, després, destinar-los a causes sanitàries. L’any passat, per exemple, Ginkgo va decidir destinar una part dels beneficis a pagar subscripcions a diverses revistes per a l’hospital de dia d’oncologia del Sant Bernabé. L’altra part dels diners es van destinar al programa de tatuatges oncològics, una iniciativa és pionera a la comarca.

Ginkgo confia que el canvi de data no afecti a la venda de roses i, per tant, que la iniciativa sigui un èxit el 23 de juliol.

Ginkgo rosa rosa solidària Sant Jordi

Estic amb tu

Comentaris