Junts per Berga estén la mà a la CUP per modificar el pressupost: “El que estava previst per aquest 2020 ja no serveix”

Junts per Berga creu que és “imprescindible” modificar el pressupost 2020 per fer front a la crisi del Covid-19. El principal partit de l’oposició a l’Ajuntament de Berga considera que cal “la resposta més enèrgica possible per esmorteir els efectes de la crisi”. Per això, el grup ha estès la mà al govern de la CUP i la resta de grups de l’oposició (ERC i PSC) per treballar junts: “Es necessitaran totes les mans per aconseguir pal·liar els devastadors efectes d’aquest virus”.

La postura de Junts per Berga coincideix en molts punts amb la del PSC, que fa dues setmanes ja va demanar en junta de portaveus una reunió telemàtica dels 17 regidors de l’Ajuntament. Aleshores el regidor socialista, Abel Garcia, va explicar a l’Aquí Berguedà va reivindicar que “en un moment com aquest, calen les idees de tots”.

Ara Junts per Berga reforça la idea i assegura que cal “reordenar les prioritats que hi havia fins avui”, ja que “el que estava previst per aquest 2020 ara ja no serveix i s’ha de començar a treballar de nou”. El grup creu que cal “prendre decisions de forma àgil, ràpida” amb l’objectiu de “fer front a aquesta pandèmia que ens ha tocat viure i, també, quines accions s’han de prendre per enfocar els propers anys”.

En aquesta línia, Junts per Berga entén que s’han de prioritzar accions en quatre àmbits: les persones (salut, cura i benestar), les empreses i autònoms (liquiditat), la promoció econòmica (reactivació de la ciutat) i la cultura (reprendre l’activitat del teixit associatiu).

X